Slagbomen

Met een slagboom kunt u uw terrein op een veilige manier afsluiten.

Het is een ideale oplossing voor omgevingen die een stukje toegangscontrole voor voertuigen nodig hebben. Wanneer u op zoek bent naar een automatische slagboom of handbediende slagboom bent u bij Mertens Toegangstechniek aan het juiste adres.

 

Onze oplossingen
Faac slagboom Greenpoint Fuels
Slagbomen

Onze oplossingen

Automatisering

Automatische slagbomen

Automatische slagbomen

Een automatische slagboom is een slagboom die opent en sluit met behulp van een motor. De slagboom kan worden bediend door middel van een afstandsbediening, kentekenherkenning of met behulp van uw smartphone. Al onze slagbomen voldoen aan de verplichte veiligheidseisen. In geval van een stroomstoring of defect is de slagboom handmatig te bedienen. We komen graag naar u toe om te bekijken wat de mogelijkheden zijn bij uw situatie.

Automatisering

Handbediende slagbomen

Handbediende slagbomen

Voor kleinere terreinen of ingangen met minder grote bezoekersstromen kan een handbediende slagboom voldoende zijn. Een handbediende slagboom kan uitkomst bieden voor bijvoorbeeld een zij-inrit die sporadisch wordt gebruikt. Ook hierin kan Mertens Toegangstechniek voorzien.

Service en onderhoud

Goed onderhoud, langere levensduur.

Onderhoud van uw installatie is een vaak vergeten item wat op den duur voor problemen kan zorgen. De motoren, elektronica, veiligheden en ook niet te vergeten de poort of slagboom met zijn bewegende delen, worden in levensduur verlengd en worden bedrijfszekerder door periodiek onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over service en onderhoud