/

Poort automatisering

Bent u er klaar voor om het gemak te ervaren van een geautomatiseerde poort?

Onder het automatiseren van poorten, verstaan wij het op afstand bedienbaar maken van draai- en schuifpoorten. Mertens Toegangstechniek is gespecialiseerd in het automatiseren van zowel bestaande als nieuwe poorten.

We leveren en installeren poorten met vrijwel alle soorten poortaandrijvingen. Zo kunt u kiezen uit een poort met opbouw aandrijving en een poort met ondergrondse aandrijving.

Bij opbouw aandrijving zit de motor in het zicht. Bij ondergrondse aandrijving is de motor onder de grond verwerkt. We komen graag naar u toe om te bekijken wat de mogelijkheden zijn bij uw situatie.

Onze oplossingen
Poort automatisering

Onze oplossingen

Automatisering

Opbouw aandrijving

Opbouw aandrijving

Kiest u voor een poort met opbouw aandrijvingen, dan maken we onderscheid tussen knikarm motoren en lineaire motoren.

Meer informatie
Automatisering

Ondergrondse aandrijving

Ondergrondse aandrijving

Kiest u voor een poort met ondergrondse aandrijving, dan wordt de motor onderaan en rechtstreeks op de draaias van de poort aangebracht.

Meer informatie
Automatisering

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Voor een optimaal gebruiksgemak, bieden we keuze uit een breed assortiment aan bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Toegangssystemen

We bieden diverse manieren om uw automatische poort te bedienen. Alle poorten worden voorzien van fotocellen en afslaglijsten. Dit om te voorkomen dat de poort zich op een ongewenst moment sluit, bijvoorbeeld wanneer er een auto in de opening is geparkeerd. Daarnaast is elke motor handmatig te bedienen in geval van een stroomstoring of defect.

Meer over toegangssystemen