Automatische spijlenpoort - bovengronds - onderaanzicht Automatische houten poort
/

Draaipoorten

De entree is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Een geautomatiseerde draaipoort zorgt niet alleen voor een hoog gebruiksgemak, maar geeft uw woning of bedrijfspand meer klasse en zorgt tegelijk voor een veilig gevoel. De poort wordt geopend en gesloten door middel van een motor. Samen kiezen we de draaipoort die past bij uw wensen. Ook kunnen we naar wens uw bestaande draaipoort automatiseren.

Droomt u van een luxe geautomatiseerde draaipoort? Of u nu op zoek bent naar een dubbele of enkele draaipoort: Mertens Toegangstechniek biedt keuze uit een breed assortiment aan maten, kleuren en stijlen. Van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. Marco Mertens komt graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken en te bekijken welk type motor/aandrijving het beste bij uw situatie past. Elke motor is handmatig te bedienen in geval van een stroomstoring of defect.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw geautomatiseerde draaipoort te bedienen. Denk aan een afstandsbediening, met behulp van uw smartphone, video intercom, kentekenherkenning, in-/uitrijlus of batchlezer. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze oplossingen
Draaipoorten

Onze oplossingen

Automatisering

Ondergrondse motoren

Ondergrondse motoren

Kiest u voor een poort met ondergrondse aandrijving, dan wordt de motor onderaan en rechtstreeks op de draaias van de poort aangebracht. De motor wordt gemonteerd in een verzinkte of rvs fundatiekast die in een betonfundatie onder de grond gegoten wordt.

Automatisering

Lineaire motoren

Lineaire motoren

Een lineaire motor is een opbouw aandrijving die wordt gemonteerd aan de achterzijde van de poortpalen en de poort. De motoren zijn duidelijk zichtbaar aangebracht.

Automatisering

Knikarm motoren

Knikarm motoren

Een knikarm motor is een opbouw aandrijving die voornamelijk wordt toegepast bij poorten die gemonteerd zijn aan gemetselde kolommen.

Toegangssystemen

Jij bepaalt wie er binnenkomt.

Voor een optimaal gebruiksgemak, bieden we keuze uit een breed assortiment aan bedieningsmogelijkheden

Meer over toegangscontrole
Totaalplaatje

Nieuwe poort inclusief automatisering?

Neem contact op
Service en onderhoud

Goed onderhoud, langere levensduur.

Onderhoud van uw installatie is een vaak vergeten item wat op den duur voor problemen kan zorgen. De motoren, elektronica, veiligheden en ook niet te vergeten de poort of slagboom met zijn bewegende delen, worden in levensduur verlengd en worden bedrijfszekerder door periodiek onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over service en onderhoud