Mertens bedrijfswagens

Over ons

Waar Mertens voor staat.

Mertens Toegangstechniek is al sinds 1998 gespecialiseerd in poort- en slagboom automatisering. Marco Mertens: “Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden voor het automatiseren van zowel nieuwe als bestaande poorten. Samen met mijn vrouw Janette en een deskundig team van ervaren professionals zet ik alles in het werk om een prachtig eindproduct te leveren. Dit gaat altijd gepaard met hoge kwaliteit en de beste service. Bij onverhoopte storingen kunt u op ons rekenen en zijn we zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen.”

Al ruim 20 jaar ervaring en constant in ontwikkeling.

Janette Mertens: “Als team staan we garant voor goed werk. We willen onze klanten een uiterst degelijke oplossing bieden. Wij werken uitsluitend met motoren van hoogwaardige kwaliteit, onder andere van de merken Gibidi, Faac, Roger, Genius en Tousek. Hiermee bieden wij een bedrijfszekere oplossing, precies afgestemd op uw situatie. Om dit te realiseren, komen we graag eerst naar u toe om uw wensen te bespreken en de situatie met eigen ogen te bekijken”.

Service en onderhoud

Goed onderhoud,
Langere levensduur.

Onderhoud van uw installatie is een vaak vergeten item wat op den duur voor problemen kan zorgen. De motoren, elektronica, veiligheden en ook niet te vergeten de poort of slagboom met zijn bewegende delen, worden in levensduur verlengd en worden bedrijfszekerder door periodiek onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen