/

Schuifpoorten

Een geautomatiseerde schuifpoort is een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden.

De poort wordt geopend en gesloten door middel van een motor. Samen kiezen we de schuifpoort die past bij uw wensen.

Mertens Toegangstechniek helpt u graag om uw terrein te beveiligen door middel van een geautomatiseerde schuifpoort. Onze schuifpoorten zijn verkrijgbaar op rail en in een vrijdragende variant. Wij werken uitsluitend met motoren van hoogwaardige kwaliteit, onder andere van de merken: Gibidi, Faac, Roger, Genius en Tousek. Hiermee bieden wij een bedrijfszekere oplossing, precies afgestemd op uw situatie. De motor is handmatig te bedienen in geval van een stroomstoring of defect. We komen graag persoonlijk bij u langs om u te adviseren over de diverse mogelijkheden en opties.

Er zijn verschillende manieren om uw geautomatiseerde schuifpoort te bedienen. Denk aan een afstandsbediening, met behulp van uw smartphone, video intercom, kentekenherkenning, in-/uitrijlus of batchlezer. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze oplossingen
Schuifpoorten

Onze oplossing

Automatisering

Motorkeuze

Motorkeuze

Ook bij schuifpoorten willen wij u het beste van het beste bieden. Met de motoren van GiBiDi, Faac, Roger en Tousek bieden wij u een bedrijfszekere oplossing of de poort nu 2 keer per dag of 50 keer per dag geopend moet worden. Afhankelijk van type, grootte en gewicht van de poort wordt de motor gekozen. De overbrenging bestaat uit een tandwiel die haar beweging overbrengt op een tandlat. Deze wordt vast op het schuifhek gemonteerd.

Toegangssystemen

Jij bepaalt wie er binnen komt.

Voor een optimaal gebruiksgemak, bieden we keuze uit een breed assortiment aan bedieningsmogelijkheden

Meer over toegangscontrole
Totaalplaatje

Nieuwe poort inclusief automatisering?

Neem contact op
Service en onderhoud

Goed onderhoud, langere levensduur.

Onderhoud van uw installatie is een vaak vergeten item wat op den duur voor problemen kan zorgen. De motoren, elektronica, veiligheden en ook niet te vergeten de poort of slagboom met zijn bewegende delen, worden in levensduur verlengd en worden bedrijfszekerder door periodiek onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over service en onderhoud